Адвокатска кантора "Благоев и Чолаков"

За Нас

За Адвокатската кантора

Адвокатска кантора “Благоев и Чолаков” предлага пълна правна помощ и съдействие на всички физически и юридически лица без оглед на имотното състояние и социален статус.

Целта на кантората е да подпомагаме всички граждани и юридически лица като защитаваме  техните права и законни интереси.

благоев и чолаков декор 17

Как работим...

Екипът от адвокати на кантората Благоев и Чолаков е на Ваше разположение в делничните дни между 09:00 ч. – 18:00 ч., като разбира се при необходимост, бихме могли да отделим нужното внимание и в извънработно време.

На посочените телефони и имейл адреса на кантората може да се свържете с нас по всяко време и да зададете съвсем спокойно вашите въпроси. Практическият опит на адвокатите от кантората, обхваща по-голямата част от правните отрасли в Република България, което ще ви гарантира и търсеният от Вас резултат. Нашите адвокати работят по всички казуси заедно и поотделно, като в кантората няма  практика да се ползват услугите на юрисконсулти, стажанти или правни сътрудници. Кантората Благоев и Чолаков работи с доказани експерти в областта на  счетоводството, данъчното облагане, обществените поръчки, защита на личните данни, данъчното облагане на криптовалути, както и с вещи лица, доказани специалисти във видовете съдебни експертизи и така ние твърдим, че можем да предложим най-доброто решение за клиента. 

Стремим се по най-удобния за клиента начин, с минимални разходи и усилия от негова страна, да бъдат защитени интересите и  правата му. 

Адвокатска кантора Благоев и Чолаков е насочена да създаде система за всеобхватно правно обслужване и превенция, да допринесе за правната сигурност на бизнеса и да подпомогне развитието на нашите клиенти.

Ще бъдем заедно през целия път, който Ви предстои до постигането на най-доброто и ефективно решение за Вас и вашите интереси.

Стараем се за икономичност, бързина и ефективност за решаване по отношение на средства и време.

Нашият съвет е да не търсите адвокат, когато проблема вече съществува, а с цел превенция да се свържете своевременно с такъв, за да имате възможността да получите адекватно съдействие и решение  в най-ранен етап.

адвокат Никола Благоев добър адвокат София

За адвокат Никола Благоев

Аз съм адвокат Никола Благоев и съм завършил висшето си образование в юридическия факултет на „Нов български университет“  гр. София през 2013 г. Преди вписването ми като адвокат в Софийска адвокатска колегия съм осъществявал  процесуално представителство за клиентите на няколко адвокатски кантори в гр. София, в качеството ми на главен юрисконсулт.

Обезпечавал съм правно дружества, занимаващи се с международен транспорт, както и съм защитавал правата и интересите им пред съда във връзка със застрахователни, административни и данъчноправни спорове.

Извън адвокатската професия съм изключителен любител на алпийските ски, дългите преходи в планината, както и на Формула 1. Притежавам солиден практически опит и осъществявам процесуално представителство по дела на всички съдебни инстанции в цялата страна, като съм специализирал в областта на:

    Административното право
  ●  Данъчното право
  ●  Застрахователното право
  ●  Банково право
  ●  Дела срещу ВИК, Енергопреносните дружества, Топлофикация, Мобилни оператори и др.

За адвокат Явор Чолаков

Аз съм адвокат Явор Чолаков. Завършил юридическото си образование в Софийския университет “Св. Св. Климент Охридски” през 1996 г. След успешно положени държавни изпити съм дипломиран магистър по право.

За придобиването на юридическа правоспособност бях назначен за съдебен кандидат в Софийски окръжен съд за срок от една година и след успешно издържан изпит получих съответното свидетелство. Предвид интереса ми към изпълнителното и заповедно производство през 2017г. придобих квалификацията за упражняване дейността на помощник- частен съдебен изпълнител.

Женен съм и имам две прекрасни деца. Извън работата си обичам риболова, разходките в планините, както и алпийските ски. Като адвокат осъществявам процесуално представителство и защита по дела на всички съдебни инстанции в страната. Член съм на Софийска адвокатска колегия и притежавам солиден опит, като имам над петнадесет години юридически стаж в областта на:

   Вещното право   
  Търговското право   
  Трудово и осигурителното право   
  Семейното право   
  Наследственото право   

Адвокат Явор Чолаков добър адвокат София

Мнения и оценки

Ние сме насреща!

Адвокат

Никола Благоев

Напишете

Съобщение

Адвокат

Явор Чолаков